Kunstgras Oudenbosch

Ook als je in Oudenbosch woont, hoef je de deur niet uit om kunstgras te kopen. KoopJeKunstgras.nl is heel dichtbij gevestigd, maar vanuit Oudenbosch bestel je bij ons ook gewoon online.

KoopJeKunstgras.nl uit Genemuiden

KoopJeKunstgras.nl is een ervaren en vertrouwde speler in de markt als het gaat om kunstgras. Wij zitten in Genemuiden. De tapijthoofdstad van Nederland. Hier komt niet alleen veel tapijt vandaan, ook heel veel kunstgras.

Ons kunstgras is goed en voordeling

KoopJeKunstgras verkoopt kunstgras van verschillende Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano. Wij kopen groot in, direct van de fabriek. Dus je koopt bij ons, als particulier, direct van de groothandel. Dat is jouw voordeel. Onze prijs is lager dan in de winkel en ligt tussen de € 5,- en € 35,- per m2.

Koop direct online

Wij maken het je heel gemakkelijk. Om bij ons kunstgras te kopen, hoef je je huis in Oudenbosch niet uit. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het gras dat je gekozen hebt. Voor je bestelt, moet je het ook voelen. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe.

Wil je langskomen?

Wij hebben geen grote showtuinen waar al onze soorten kunstgras liggen. Daar betaal je dus ook niet voor. Als je wilt weten hoe het kunstgras van je keuze er in het echt uitziet en aanvoelt, dan sturen we je een staaltje. Kom je toch graag even bij ons langs? Dan ben je welkom. Maak dan wel eerst even een afspraak.

Wij komen je kunstgras brengen

Wij brengen je kunstgras binnen 5 werkdagen nadat je het besteld hebt. We bezorgen in heel Nederland, natuurlijk ook in Oudenbosch. Uiteraard overleggen we met je wanneer het je het beste uitkomt. Je betaalt pas als wij geleverd hebben. Dat kan contant of je kunt pinnen.

Bekijk onze website en bestel direct online. Wel zo gemakkelijk!

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...