Kunstgras bestellen

Wil je kunstgras bestellen? Dat kan bij ons direct online. Wij leggen je graag uit hoe dat werkt.

Welke soorten kunstgras kunt u bij ons bestellen?

KoopJeKunstgras verkoopt kunstgras van verschillende Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano. Daarnaast maken we ook zelf kunstgras. Door onze jarenlange ervaring weten we ondertussen goed wat onze klanten willen. Dus kopen we zelf de garens en onderdoeken in en ontwerpen en produceren daarmee ons eigen kunstgras. Al ons kunstgras is gemaakt volgens de West-Europese normen. Je kunt er dus vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is. Daar krijg je ook garantie op.


Je koopt bij ons online

Wij maken het je heel gemakkelijk. Om bij ons kunstgras te bestellen, hoef je je huis niet uit. Alle soorten die je kunt bestellen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt, dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het gras dat je gekozen hebt. Dan kun je het niet alleen zien, maar ook voelen. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe.

Je kunstgras liever niet online bestellen?

Wij hebben geen grote showtuinen waar al onze soorten kunstgras liggen. Daar betaal je dus ook niet voor. Kom je toch graag even bij ons langs? Dan kan dat natuurlijk. Maak dan wel eerst even een afspraak.

Wij komen je kunstgras brengen

Wij brengen je kunstgras binnen 5 werkdagen nadat je het besteld hebt. We bezorgen in heel Nederland. Woon je op een van de eilanden? Dan overleggen we over de bezorging. Zelfs bezorging binnen Europa is mogelijk. Natuurlijk overleggen we wanneer de bezorging jou het beste uitkomt. Je betaalt pas als wij geleverd hebben. Dat kan contant of je kunt pinnen.

Ben je overtuigd van het gemak van online kunstgras bestellen? Zoek dan direct een mooie kunstgrasmat uit op onze website en bestel direct.

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...