Goedkoop kunstgras

Goedkoop kunstgras, maar wel van een hoge kwaliteit. Dat vind je bij KoopJeKunstgras.nl. Want kwalitatief hoogwaardig kunstgras hoeft niet duur te zijn.

Waarom is ons kunstgras goedkoop?

Wij kopen kunstgras van Europese topmerken als Domo, Edelgras, Juta, Gras Inc. en Lano in grote partijen in. Daarom is onze prijs laag en de kwaliteit hoog. Onze prijzen liggen ver onder de prijzen in de winkel. Bij ons koop je kunstgrasmatten tussen € 5,- en € 35,- per m2.


Leverancier van goedkoop kunstgras

Dat wij goedkoop kunstgras verkopen, komt ook doordat wij zelf kunstgras maken. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat onze klanten willen. Dus kopen we zelf de garens en onderdoeken van topkwaliteit in en ontwerpen en produceren daarmee ons eigen kunstgras. Met onze eigen kunstgras zijn wij altijd de goedkoopste.

Kunstgras tegen bodemprijzen

Wij verkopen ons kunstgras online, daardoor kunnen wij het goedkoper aanbieden. Wij hebben geen grote winkel of showtuinen waar al onze soorten kunstgras liggen. Daar betaal je ook niet voor. Alle soorten die wij verkopen, staan op onze website. Heb je je keuze gemaakt? Dan sturen wij je een doosje met daarin een staaltje van het gras dat je gekozen hebt. Zo kun je het ook voelen. Twijfel je nog? Dan sturen wij je maximaal drie staaltjes toe. Kom je toch graag even bij ons langs? Dan kan dat natuurlijk. Maak dan wel eerst even een afspraak.

Goedkoop kunstgras met een goede service

Dat ons kunstgras goedkoop is, betekent niet dat onze service niet goed is. Heb je een vraag? Dan kun je die altijd stellen, via de telefoon of mail. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Ga je zelf je kunstgras leggen? Dan krijg je van ons een duidelijke leg-instructie via de mail. Wil je het niet zelf doen? Dan hebben we custom-made kunstgras voor je. Dat is kunstgras kopen, inclusief leggen. Wij hebben ervaren stoffeerders in dienst, die je grasmat vakkundig en snel leggen. Tegen een hele scherpe prijs. En: bij een bestelling boven € 500,- is de bezorging gratis.

Ben je overtuigd? Bekijk dan snel onze collectie kunstgras en bestel online.

 

Nieuwste artikelen
15 Jun 2017
Ontdek de geschiedenis van de Nederlandse tapijtindustrie in...
31 Mar 2017
Als ik zeg ‘nepgras’, waar denk je dan aan? Aan kunstgras wa...
09 Mar 2017
Wie denkt aan kunstgras, denkt aan Kunstgras Genemuiden. Gen...